Rimpelbehandelingen

Restylane

Restylane is een merknaam voor een type hyaluronzuur dermale filler.
Het is meer dan 20 jaar op de markt en staat bekend als een van de meest betrouwbare producten op dit gebied, met zelden bijwerkingen.
Het wordt gebruikt voor het verminderen van rimpels en het geven van meer volume aan bepaalde delen van het gezicht.
De hyaluronzuur in Restylane wordt op natuurlijke wijze afgebroken door het lichaam na verloop van tijd, waardoor de resultaten geleidelijk vervagen.

- leeg -
meer weten?

Restylane heeft verschillende filler diktes ontworpen voor verschillende toepassingen:

  • Restylane Lyft is een dikke, zware filler, met name bedoeld om volume toe te voegen en de huid te verstevigen. Het effect houdt meestal 1 tot 1½ jaar aan.
  • Restylane Volyme is een zware filler, die ontwikkeld is om volume toe te voegen aan bepaalde gebieden van het gezicht, zoals de wangen en kin. Het effect houdt meestal 1 tot 1½ jaar aan.
  • Restylane Defyne is speciaal ontworpen om de neus- lippenplooi en marionetlijnen te verminderen, terwijl de natuurlijke uitstraling van het gezicht behouden blijft.
  • Restylane Refyne is vergelijkbaar met Restylane Defyne, maar geeft in sommige gevallen een zachter en subtieler effect.
  • Restylane Kysse is specifiek ontwikkeld voor de lippen om natuurlijke volheid en vorm te creëren.
  • Restylane Vital is meer een huidverbeteraar dan een filler. Vital richt zich op het verbeteren van de huidkwaliteit en hydratatie in het gezicht, maar ook op de handen en het decolleté. Vital vermindert hele fijne lijntjes.

De arts bespreekt met u welk product voor u het meest geschikt is. Ook zijn combinaties van producten mogelijk.

Chat openen
Whatsapp!