huidverbetering

Vital

VITAL is een onderdeel van het bekende merk Restylane®. Restylane staat bekend als filler met als basis hyaluronzuur, maar in dezelfde range bestaat er ook een huidverbeteringsproduct onder de naam Vital. Onze ervaring is dat je hier hele mooie resultaten mee kunt bereiken.
- leeg -
meer weten?
Vital bestaat uit héle kleine bolletjes hyaluronzuur. De bolletjes zijn dusdanig klein, dat je ze met het blote oog niet herkent als bolletje, want het product is vloeibaar.

Je kunt met Vital de huid opvullen, zonder dat het eruit ziet als een filler. Dan moet je denken aan héle fijne lijntjes. Je maakt de huid als het ware iets dikker.

Het resultaat is bijvoorbeeld heel mooi bij een huid die ooit is beschadigd door acné. Je kunt dan die hele kleine gaatjes stuk voor stuk opvullen met een beetje Vital, waardoor de huid weer egaal wordt. Dat is echt precisiewerk, maar heeft een geweldig resultaat!

Verder wordt het vaak gebruikt voor de fijne lijnen in de hals, maar ook decolleté of handen kunnen een hele verbetering krijgen met Vital.

Vital blijft zo’n 12 maanden in de huid zitten, maar wordt vaak in een kuur-vorm aangeboden. Het activeert de huid namelijk ook zelf om weer aan de slag te gaan en zichzelf te verbeteren.

Chat openen
Whatsapp!