huidverbetering

Profhilo®

Sinds kort is er een nieuw en innovatief hyaluronzuurproduct op de markt: Profhilo. Dit middel is bij uitstek geschikt om de huid te verstevigen en de huidkwaliteit te verbeteren. Profhilo is geen filler, maar stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid. We hebben al mooie resultaten gezien bij gebruik voor bijvoorbeeld hals en decolleté!
- leeg -
meer weten?

Wat is Profhilo?
Profhilo is combinatie van hyaluronzuren die vlak onder de huid worden gespoten. Profhilo is echter geen filler: zodra het product is ingebracht, zet het de huid aan het werk om zelf collageen en elastine te gaan produceren. Na vier weken is het product volledig verdwenen. De nieuw aangemaakte collageen en elastine zorgen ervoor dat uw huid er jonger uitziet: steviger, soepeler en elastischer. Profhilo geeft een natuurlijke versteviging en liftend effect: alsof de klok een aantal jaren wordt teruggedraaid.
Profhilo is een innovatie op het gebied van huidverbetering en sinds kort ook in Nederland op de markt. De behandeling is snel, niet pijnlijk en kent geen downtime: u kunt na de behandeling direct weer uw bezigheden oppakken. Het middel is veilig en geeft mooie, natuurlijke resultaten.

Welke gebieden kunnen worden behandeld?
Profhilo is te gebruiken voor het volledige gezicht. Het is met name geschikt voor de superfijne lijntjes van een verslapte ‘craquelé’ huid. De behandeling geeft de huid haar natuurlijke veerkracht terug: de huidkwaliteit verbetert, de huid wordt strakker en krijgt een mooie glow. Ook voor huidverslapping rondom de mondhoeken, in de hals, het decolleté, op de handen, de knieën en de bovenarmen is de behandeling zeer geschikt. Deze zones waren tot nu toe altijd moeilijk te behandelen, maar met Profhilo bereiken we mooie resultaten.

De behandeling
Profhilo wordt onder de huid geïnjecteerd met een ultradun naaldje. Hiervoor zijn slechts vijf prikjes nodig, veel minder dus dan bij andere hyaluronzuurproducten. Vanuit die plaatsen verspreidt het middel zich binnen enkele uren onder de huid. Afhankelijk van de plaats en uitgebreidheid van de behandeling kan uw huid vooraf worden verdoofd met een crème of verdovingsvloeistof.
De behandeling duurt circa 10 minuten. De aanmaak van collageen en elastine heeft even tijd nodig; de kwaliteit van uw huid verbetert in de loop van enkele weken. Na een maand is een tweede behandeling nodig. Na 4 tot 8 weken ziet u het resultaat: uw huid is zichtbaar strakker, oppervlakkige rimpels zijn verdwenen en uw huid heeft meer glans en stevigheid. Het resultaat houdt enkele maanden aan.

Behandelregime
Om het optimale resultaat te behouden, adviseren wij om 1 of 2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling te doen.
Profhilo kan uitstekend worden gecombineerd met andere huidverbeterende behandelingen, zoals PRP. Ook PRP stimuleert de aanmaak van elastine en collageen, waardoor het effect nog beter zal zijn.

Chat openen
Whatsapp!