Rimpelbehandelingen

Sculptra

Sculptra activeert het vermogen van het lichaam om collageen te produceren, waardoor de structuur van de huid wordt hersteld en haar natuurlijke stevigheid vernieuwd wordt. Sculptra geeft langdurig resultaat; meer dan 85 % van de cliënten geeft aan verbeteringen te blijven zien tot ruim 2 jaar na de laatste behandeling.

- leeg -
meer weten?

Wat is Sculptra?
Sculptra is een tijdelijke filler die is samengesteld uit poly-L-melkzuur. Sculptra is biologisch afbreekbaar en wordt langzaam door het lichaam opgenomen.

Waarvoor is Sculptra geschikt?
Sculptra is vooral geschikt om volumeverlies te herstellen. We kunnen er ingevallen slapen en holle wangen mooi mee opvullen, maar ook jukbeenderen mee creëren.

Hoe lang is de werking?
Sculptra wordt diep in de huid geïnjecteerd en stimuleert daar de productie van collageen. Het uiteindelijke effect is pas zichtbaar na een paar maanden en houdt ongeveer twee jaar aan.

Meerdere behandelingen
Voor een goed resultaat adviseren wij de behandeling circa drie keer te herhalen, met tussenpozen van vier tot zes weken. Hierdoor krijgt u een geleidelijk en natuurlijk resultaat.

Resultaten
Uit patiënttevredenheidsonderzoek blijkt dat meer dan 80% van de cliënten na 25 maanden nog steeds een verbetering ziet.

Chat openen
Whatsapp!