fbpx

Plastische chirurgie

De laatste jaren is de vraag naar esthetische operaties aanzienlijk toegenomen. Ingrepen zoals een ooglidcorrectie, oorcorrectie, neuscorrectie, facelift, borstvergroting, borstverkleining, dijflift of liposuctie worden steeds vaker gedaan. Daarom is De Clinique een samenwerkingsverband aangegaan met de bekende Belgische plastisch chirurg Katrien Lagey.

Zeer ervaren plastisch chirurg
Dokter Lagey heeft een ruime werkervaring als plastisch chirurg in Nederland en België. Momenteel werkt zij in verschillende klinieken en ziekenhuizen in België als plastisch chirurg, met microchirurgie als extra specialisatie. Katrien Lagey staat zowel in België als in Nederland zeer hoog aangeschreven.

Gratis consult
Overweegt u een esthetische operatie? Voor De Clinique biedt zij een gratis consult aan. Dokter Lagey onderscheidt zich door haar heldere adviezen en eerlijke benadering. “Mensen hebben vaak al lange tijd een esthetisch probleem, dat ze graag opgelost zien. Het allerbelangrijkste is een echt mooi resultaat. Wanneer ik er niet van overtuigd ben dat het gewenste resultaat bereikt wordt, raad ik mensen de operatie af.”

Scherpe prijzen
Al jaren liggen de prijzen op het gebied van plastische chirurgie in België flink lager dan in Nederland, terwijl het kwaliteitsniveau minstens even hoog is. Voor De Clinique is dat een goede reden om operaties in België te laten uitvoeren. U krijgt dezelfde kwaliteit, maar u betaalt aanzienlijk minder. De ingrepen worden in Antwerpen uitgevoerd.

Whatsapp!
Powered by