Directrice Quinta de Vries:

“Mooi zijn is een combinatie van binnenkant én buitenkant: uiterlijk en innerlijk zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vaak laat het leven sporen na op het gezicht. Rimpels kunnen prachtig zijn, maar sommige lijnen maken je ouder dan je je voelt. En andere kunnen onterecht zorgen voor een vermoeide of boze uitdrukking. Gelukkig is daar wat aan te doen. We kunnen uw uiterlijk een handje helpen – en dat levert ook een positieve bijdrage aan uw innerlijk.

De Clinique neemt uw uiterlijk serieus. Uw gezicht is niet alleen úw, maar ook óns visitekaartje. Daarom zijn wij uiterst voorzichtig en werken wij alleen met de beste specialisten en de beste middelen. Goed injecteren vereist een jarenlange ervaring. Onze artsen kennen de verschillende technieken om te injecteren en weten welke producten het gewenste resultaat geven. Hun visie, hun werkwijze en hun keuzes: dat is wat onze kliniek goed maakt.

We willen u graag op een natuurlijke manier verjongen. Bij ons zie je geen gladgetrokken gezichten en ook geen opgeblazen lippen. Wij willen geen plastic Barbiepoppen creëren. Door middel van kleine ingrepen helpen wij het verouderingsproces tegen te gaan. Wanneer uw vrienden zeggen: “Wat zie je er goed uit!” is dat voor ons het beste compliment.”